Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flowcrete
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pardoseli industriale din rasini cu agent antimicrobian
Brand
Flowfresh HF / Flowfresh MF
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Flowfresh este o gama de pardoseli industriale de la Flowcrete, unica in Romania prin proprietatile ei.

Pardoselile Flowfresh sunt create special pentru nevoile specifice ale zonelor din industria alimentara ce suporta zilnic agresiuni mecanice, termice si chimice.

Pardoselile Flowfresh pot fi aplicate intre 4-9mm grosime, nu prezinta rosturi si sunt extrem de usor de curatat, chiar si cu jet de aburi fierbinti. De asemenea sunt rezistente si la spalarea cu agenti chimici, adeseori folisti in industria alimentara pentru dezinfectie.

Noutate in Romania precum si in Europa, Flowfresh sunt singurele pardoseli ce incorporeaza agentul anti-microbian Polygiene in matricea mortarului ceea ce ofera o protectie continua impotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor ce pot aparea in mediul industriei agroalimentare.

Polygiene este un aditiv antimicorbian ce respecta mediul inconjurator avand ca principiu activ ionii de argint ce sunt emanati in continuu inspre suprafata pardoselii conferind o protectie suplimentara intre procesele de spalare si igienizare a pardoselii.

Pardoselile din rasini  Flowfresh sunt algerea adecvata pentru zonele in care igiena si rezistenta sunt prioritatea:

- abatoare
- prelucrea carnii si a mezelurilor
- fabricarea si imbutelierea bauturilor alcoolice si non alcoolice
- panificatie, brutarii, patiserii
- alte zone care sufera atacul acizilor,apei fierbinti, zaharului, uleiurilor, sau altor substante chimice precum si un trafic greu (motostivuitoare etc.)

Pardoselile Flowfresh respecta normele de igiena impuse de Uniunea Europeana in domeniul alimentar, acum in vigoare si in Romania.
Din Gura in Gura